Vrouwen Ensemble Voyelles

Vrouwenensemble Voyelles Vocales bestaat sinds 2013 en telt momenteel 12 leden. Zij komen uit Houten, De Bilt en daarbuiten. Ons repertoire is breed en vooral klassiek georiënteerd. Het repertoire is klassiek georiënteerd, uit alle stijlperioden, van componisten als Monteverdi en Mendelssohn tot Rutter en Gjeilo.

Concerten
1x per jaar geven we een concert. Daarnaast zingen we 2 x per jaar in een kerkdienst.

Repetities
We repeteren 2 x per maand, op donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur. De noten studeren we thuis in, tijdens de repetities werken we samen aan de uitvoering en koorklank.

Lidmaatschap
Houd je er van om in een koor te zingen? Heb je zangervaring? Wil je in een ontspannen sfeer samen (hard) werken aan mooie muziek? Dan is Voyelles Vocales misschien iets voor jou.
Je kunt vrijblijvend enkele repetities meedoen. Besluit je daarna om lid te worden, dan wordt een stemtest afgenomen. De contributie bedraagt 170 euro per jaar (1e maand gratis). Dit is inclusief bladmuziek en koffie/thee.

Interesse? Neem dan gerust contact op met dirigent Peter.


Concerten
Voyelles Vocales heeft in februari en maart jl. een tweetal concerten gegeven. Het thema “Scandinavische sferen” met o.a. werken van Wikander, Cui, Gjeilo en Whitacre.
Nieuwe concerten zullen worden aangekondigd op deze site.


Informatie
•    overzicht repertoire
•    inlog ledenpagina 
•    inlog fotopagina 

(binnenkort zijn nieuwe muziekopnames van Voyelles Vocales te beluisteren)